Pellon kirjastossa alkaa lattiaremontti marraskuussa
-

Julkaistu

Pellon kirjastossa alkaa lattiaremontti marraskuussa

Teksti: Emilia Hautakoski,

Pellon kirjastossa alkaa marraskuussa lattiaremontti. Kirjastosalin korkkilattia vaihdetaan linoleumiin. Lattiaremontin yhteydessä kirjastossa tehdään myös muita pieniä korjaustöitä.

Pellon kirjasto on viimeistä päivää ennen remonttia auki perjantaina 1.11.2024. Kirjaston asiakaspalvelu on auki klo 10-17, jonka jälkeen kirjasto menee kiinni. Omatoimikirjasto ei ole käytössä enää asiakaspalveluajan jälkeen. Kirjastosta lainattua aineistoa ei myöskään voi palauttaa tämän jälkeen palautusluukkuun ennen remontin päättymistä.

Viikolla 45 kirjastoautolla on Pellon kylällä kaksi ylimääräistä pysäkkiä: maanantaina 4.11.2024 klo 18.30-19.30 ja keskiviikkona 6.11.2024 klo 11-13. Auto pysähtyy torialueella Pappilantien alkupäässä, Pellonhovin eteläpuolella.

Remontin ajan kirjasto palvelee väistötilassa, joka avataan maanantaina 11.11.2024. Väistötila sijaitsee osoitteessa Koulutie 16 (entinen yläkoulu, opettajanhuoneen pääty), käynti Tiesmaantien kautta. Väistötilan asiakaspalveluajat ovat samat kuin Pellon kirjaston normaalit asiakaspalveluajat: maanantaisin klo 12-19, tiistaista perjantaihin klo 10-17. Omatoimiaikaa väistötilassa ei ole käytössä.

Lapin kirjastojen yhteisen kirjastojärjestelmän päivitystöiden vuoksi väistötila ei ole käytössä maanantaina ja tiistaina 18.-19.11. Kirjastoauton reittejä ei ajeta näinä päivinä. Perjantaina 29.11.2024 väistötila on suljettu kirjastohenkilökunnan kehittämispäivän vuoksi.

Kirjaston lainojen eräpäiviä on siirretty niin, että ne menevät tammikuulle. Kirjastoautoon ja väistötilaan voi kuitenkin palauttaa lainoja normaalisti niiden aukioloaikojen puitteissa. Varaukset, joiden noutopisteenä on Pellon kirjasto, ovat noudettavissa väistötilasta sen avauduttua. Kirjasto palvelee väistötilassa tavallista pienemmällä kokoelmalla. Kuten normaalistikin, kirjaston käyttäjien on mahdollista tilata myös väistötilaan itselleen maksutta lainattavaksi aineistoa muista Lapin kunnan- ja kaupunginkirjastojen kokoelmista.

Kirjasto palaa takaisin väistötilasta Museotie 37:ään lattiaremontin valmistumisen jälkeen joulukuussa. Tarkasta ajankohdasta tiedotetaan myöhemmin erikseen.

Lisätietoja:
kirjastotoimenjohtaja Hanna Laitinen, hanna.laitinen(at)ylitornio.fi, puh. 040 528 0197


Piditkö uutisesta? Jaa se kaverille!